Arrangement -

På tide med ny energi? Besøk Sørlandslisten

I samarbeid med Kjetil Thoresen, daglig leder i Sørlandslisten i Grimstad, har vi gleden av å invitere andre bedrifter i nettverket til bedriftsbesøk i Grimstad. Sørlandslisten er opptatt av bærekraft og økonomi. Visjonen er å være den mest miljøbevisste og attraktive produsent av listverk og utforinger i Norge.

Hos Sørlandslisten har de tatt i bruk sola som energikilde. Strømprisene (spot) har endret seg voldsom fra anlegget ble prosjektert våren 2021, til i dag med et markedet som er litt ute av kontroll. Kombinert med resirkulerte Tesla-batterier, og kobling mot Nord Pool, har Sørlandslisten nå fått en en løsning som fungerer bedrer enn de opprinnelig hadde forutsett. Vi vet at flere har lyst til å både se og høre mer om prosjektet.

Benytt anledningen og bli med

  • Bli bedre kjent med Sørlandslisten
  • Bli bedre kjent med hvilke muligheter solceller og batteripakker kan gi
  • Møt kolleger fra andre bedrifter i bransjen, og knytt kontakter med relevante aktører

Egil Rosnæs, prosjektleder for Eldrift AS (batteri-leverandør), og Charly Berthod, prosjektleder for Greenstat (solcelle-leverandør), og Stein Olav Kjerland, fra Agder Energi Nett AS vil delta i møtet, for å bidra med utfyllende informasjon om:

  • Forberedelser, gjennomføring og hvordan løsningen funker i praksis
  • Muligheter for flere
  • Rammevilkår

Praktisk

Vi byr på litt å spise ved møtestart. Vi må ha påmelding fra alle som skal delta.  Reise dekkes og ordens av den enkelte. Vi oppfordrer til samkjøring i den grad det er mulig.