Arrangement -

Bedriftsbesøk og nettverksmøte – salg og marked

Ressursgruppa for omdømme og marked har i år gjennomført to digitale møter der vi har fått høre om USUS og deres arbeid knyttet til salg via digitale flater. I tillegg har Strai Kjøkken og NorDan delt erfaringer fra sitt arbeid, og vi har arrangert et nyttig Google Analytics-kurs. 15. november inviterer vi til bedriftsbesøk og nytt nettverksmøte;

Bli bedre kjent med Sjølingstad Snekkerverksted

Bedriften holder til i Lindesnes. De er ikke så mange ansatte. Noen jobber heltid og noen deltid. De produserer pynteklosser og husdekor, men også trapper og innredninger ut fra spesialoppdrag. Etter noen år kan de se tilbake på en svært vellykket idé.

Lønnsomhet handler om mer enn produksjon. Det handler også om å ta posisjoner i et marked og om å lykkes med salg.

I møte vil daglig leder Dan R. Langhoff og Silje Andreassen, som jobber med marked, dele erfaringer fra bedriftens satsinger. I tillegg blir det tid til spørsmål og innspill fra alle som deltar. 

I tillegg til å bli bedre kjent med Sjølingstad byr vi på enkel servering og noen trivelige timer i hyggelig selskap sammen med kolleger fra andre relevante bedrifter.

Praktisk

Av hensyn til praktiske forberedelser ber vi om påmelding fra alle som skal delta. Begrenset antall plasser. Vi legger til grunn “første mann til mølla”-prinsipper for tildeling av plasser.

Innspill til kommende tema

Gjennom Tre på Agder skal vi tilrettelegge aktuelle tilbud for å styrke nettverket og bidra til erfaringsdeling og økt kompetanse. Vi ønsker derfor konkrete innspill fra dere som jobber med marked og salg i bedriftene. Send gjerne innspill e-post eller ta kontakt på telefon 95 97 08 23.

  • Hva har dere behov for (faglige foredrag, kurs, eller annet)?
  • Hva/hvilket tema har dere lyst til å høre mer om? Er det noen spesielle vi bør invitere inn?
  • Har du lyst til å være vertskap for et nettverksmøte ute på din bedrift? Eller har du innspill til bedrifter du gjerne vil bli besøke og bli bedre kjent med?